Het chalet is geschikt voor 4 volwassenen en/of kinderen. Het heeft 2 slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoons bed (boxspring in maat 160x200) en de ander met 2 losse boxsprings.

Dit moderne en gezellig ingerichte ingerichte chalet is o.a. voorzien van:

tv_icon
Smart tv (2x)
airco_icon
Airco én centrale verwarming
keuken_icon
Keuken
bbq_icon
BBQ aanwezig
dishwasher_icon
Vaatwasser
car_icon
Parkeerplaats
bikeicon
2 fietsen aanwezig
bathroom_icon
Badkamer
washing_machine_icon
Wasmachine en droger
toilet_icon
Toilet (apart van badkamer)

 


Het chalet de Strandplevier is 44 vierkante meter groot en heeft de luxe en comfort van deze tijd. Het staat ruim gepositioneerd op de plek N16, waardoor je aan de voorzijde van het chalet nog een groot, zonnig terras en grasveld hebt.

Het chalet is modern en gezellig ingericht en heeft vele voorzieningen. Naast een centrale verwarming is er een airco aanwezig. Heeft de keuken een vaatwasser, oven met magnetronfunctie, koelkast met vriesvak, waterkoker en een L’Or barista koffiemachine.

De twee slaapkamers hebben, net als badkamer, voldoende opbergruimte en zijn voorzien van zachte en comfortabele boxspring bedden. In de grotere slaapkamer is een tweede smart tv aanwezig. De badkamer heeft een ruimere douchecel met een grote spiegelkast en waskorf. Het toilet is apart van de badkamer.

Bij het chalet hoort een berging. Hierin staan o.a. de wasmachine en wasdroger. Ook de bbq is hier aanwezig en staan er andere spullen die vrij te gebruiken zijn.

- In het chalet mag niet gerookt worden. Ook zijn huisdieren niet toegestaan.

- Verhuur van het chalet is mogelijk vanaf 26 jaar en ouder.

- Parkeren van uw auto kan naast of voor het chalet.

Bij uw verblijf zitten de volgende faciliteiten inbegrepen: